Підвіски

Товари з 1 по 8 із 381 у каталозі

на сторінці

Сторінка:
  1. 1
  2. ...
  3. 48

Товари з 1 по 8 із 381 у каталозі

на сторінці

Сторінка:
  1. 1
  2. ...
  3. 48

Золоті підвіски та кулони з дорогоцінним камінням

Підвіски або кулони, ніби мініатюрні скульптури, що здатні прикрасити будь-який образ. Ювелірний бутік «Вінниця Кристал» пропонує своїм покупцям золоті кулони зі вставками діамантів і кольорових каменів. Вони представлені кількома колекціями, які відрізняються за стилем і способом декорування коштовностей.

Залежно від дизайну золотого підвісу, він може бути чоловічим або жіночим. Чоловічі прикраси, як правило, уособлюють лаконічність форм, і несуть релігійний або якийсь інший зміст. Кулони для чоловіків характеризує мінімалізм, в них часто присутні строгі геометричні форми. І навіть дорогоцінні камені в чоловічих підвісах – тільки класичної огранки.

Діамантовий кулон для прекрасної дами

Жіночі золоті кулони відкривають безмежні можливості для реалізації фантазії дизайнерів і майстерності ювелірів. Для їх створення використовуються благородні матеріали і дорогоцінні камені:

  • діаманти;
  • перли;
  • рубіни;
  • смарагди;
  • топази.

Золоті підвіски можуть мати будь-які форми і габарити. Геометрію цих виробів диктує мода і символізм, який вкладає дизайнер в золоту прикрасу. У наших покупців традиційним попитом користуються підвіски з великими діамантами або з розсипом діамантів. Ми також можемо запропонувати варіанти кулонів з кольоровими каменями і перлами, що надають золотому виробу шарм і витонченість.

Золоті хрестики

Підвіски часто є особистим талісманом, або уособленням віросповідання людини. Прекрасний тому приклад – ювелірні хрестики. З гладкого золота або з вставками дорогоцінного каміння, цільні литі або з ажурною філігранню. У багатому різноманітті варіантів золотих хрестиків, обрати для себе оптимальний варіант зможуть чоловіки і жінки будь-якого віку.