Ексклюзиви

Товари з 1 по 8 із 70 у каталозі

на сторінці

Сторінка:
  1. 1
  2. ...
  3. 9

Товари з 1 по 8 із 70 у каталозі

на сторінці

Сторінка:
  1. 1
  2. ...
  3. 9

Ексклюзивні ювелірні вироби з діамантами

Ексклюзивна колекція прикрас з діамантами і коштовними каменями «Вінниця Кристал» пропонує Вам ювелірні вироби найвищої якості і цінності. Ідеальні алмази в елегантному обрамленні металу являють собою еталон благородного стилю. Розкішні діамантові прикраси, естетика яких розкрита в руках ювелірів, з гідністю поповнять найдорожчі скарбниці.

Ювелірні вироби на замовлення від «Вінниця Кристал»

Наші ексклюзиви – це щось більше, ніж прикраси. Засіб самовираження, спосіб викликати інтерес, здивування і захоплення оточуючих. Над ними не владні модні тенденції, вони завжди елітарні і прекрасні, не залежно від часу і місця. Авторські ювелірні прикраси, створені нашими дизайнерами, виділяються з різноманіття коштовностей в Україні і за кордоном. Без зайвої скромності, вони є шедеврами ювелірного мистецтва, доступного виключно нашим покупцям.

Каталог ексклюзивних ювелірних виробів «Вінниця Кристал» – це коштовності, здатні здивувати найвимогливіших покупців. У ньому представлені:

  • золоті каблучки з великими діамантами;
  • кільця з білого золота з дорогоцінними каменями;
  • сережки з діамантами.

За бажанням покупця ми створюємо ексклюзивні ювелірні вироби на замовлення в потрібному розмірі. Також можемо виготовити необхідні прикраси для сету, щоб гармонійно доповнити Ваш дорогий образ.

Шанс, що Ви побачите таку ж прикрасу на Вашій подрузі – мінімальний. Адже на відміну від масових моделей, виготовлення ексклюзивних прикрас на замовлення вимагає високої ювелірної майстерності. В них втілюється світовий досвід ювелірів в області гранування дорогоцінних каменів і роботи з золотом найвищої проби. Ексклюзивні ювелірні вироби – це завжди лімітований випуск, доступний лише обраним.